Pisarniški prostori

Likozarjeva ulica 3, Ljubljana - Bežigrad

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 914-BT
Posredovanje: oddaja
Cena najema: 10,00 € / m² / mesec + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: poslovni prostor pisarna
Naslov: Likozarjeva ulica 3, Ljubljana - Bežigrad
Leto izgradnje: 1980
Leto prenove: 2015
Neto tlorisna površina stavb: 370,00 m²
Zemljiško-knjižni ID: 2636-8144-

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Opis

Nepremičnina v naravi predstavlja svetle in obnovljene pisarniške prostore v celotnem 4. nadstropju (šesti etaži), ki skupaj merijo 370 m2.

Ob sprejemni pisarni je na voljo 12 ločenih pisarniških prostorov, čajna kuhinja, IT prostor ter ločene ženske in moške sanitarije. 

Poslovna stavba z ID znakom 2636-8144 na naslovu Likozarjeva ulica 3 je bila zgrajena leta 1980 in je v dobrem stanju. Stavba je v osnovi poslovna, grajena za potrebe pisarniškega poslovanja. Obsega 10 etaž, ki jih sestavlja klet, pritličje in 8 nadstropij, etažna višina znaša 2,6 m. Skupna površina vseh delov stavbe je 4.072 m2. Etaže so dosegljive z dvigalom ali po notranjem stopnišču.

Ogrevanje je urejeno radiatorsko, hlajenje pa preko več lokalnih klimatskih naprav. Na voljo je tudi alarmna naprava.

Najemnina znaša 10 €/m2 + DDV, tekoči stroški se delijo med uporabniki po kvadraturi in znašajo pavšalno cca 4€/m2 + DDV.

Oddaja se celoten prostor in ne po pisarnah.

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Nepremičnina je na voljo za nakup na povezavo: Poslovno - proizvodni prostori ali najem na povezavi Pisarne in skladišča - SDH.

Datoteke

docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Edo Bečić

Edo Bečić


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A