Iskalnik nepremičnin v lasti SDH

Oddaja skladišča in pisarn v Hočah

Miklavška cesta 82, Hoče

Osnovni podatki

RE ID 1270
Posredovanje: oddaja
Cena najema: 4,00 € / m² / mesec + pripadajoči davek
vrsta objekta: Oddaja skladišča in pisarn v Hočah
Naslov: Miklavška cesta 82, Hoče
leto izgradnje: 1970
Neto tlorisna površina stavb: 4.250,00 m²
Skupna površina zemljišč: 5.176,00 m²
ostalo: k.o. Hoče 696--
Parcelna številka: 80/5, 80/9, 80/12, 80/36, 80/14

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Oddaja velikih skladiščnih prostorov in/ali pisarn v Hočah, v neposredni bližini avtoceste

Poslovno-proizvodni kompleks bivšega Meteorita v Hočah obsega dvoladijsko proizvodno halo s pomožnimi prostori v pritličju v skupni izmeri 3.096 m2, ter poslovne prostore v 1. nadstropju v izmeri 1.149 m2. Kompleks zaokrožuje stavbno zemljišče v izmeri cca 3.400 m2 s kleparsko delavnico, na njem je postavljen tudi lastniški portalni žerjav, ter solastniški delež na dvorišču pred halo ter solastniški delež parkirišča pred vhodom v poslovno stavbo.

Skladiščni del se lahko odda dvema najemnikoma, saj je možno hali ločiti; vsaka od hal je široka 25 m, ena meri v dolžino cca. 55m, druga pa cca. 48 m.

Najemnina za pisarne znaša 6.5 €/m2 + DDV, najemnina za skladišča pa znaša 4 €/m2 + DDV; tekoči stroški se delijo med uporabniki in se razdelijo po vnaprej dogovorjenem ključu.

V kolikor se zanimate za najem ali nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Edo Bečić

Številka licence: 0177601748

SDH  d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A