Zunanja asfaltirana parkirna mesta za zapornico, Ljubljana

Ulica Gradnikove Brigade 11, Ljubljana - Moste Polje

5 slike

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 2167-002
Posredovanje: oddaja
Cena najema: 65,00 € / mesec + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: drugi objekti parkirni prostor
Naslov: Ulica Gradnikove Brigade 11, Ljubljana - Moste Polje
Leto izgradnje: 1977
Neto tlorisna površina stavb: 12,00 m²
Zemljiško-knjižni ID: k.o. 2680--
Parcelna številka: 1/107, 1/108, 1/109, 1/110, 1/111, 1/112, 1/113, 1/114, 1/115, 1/116, 1/117, 1/118, 1/119, 1/120, 1/121, 1/122, 1/123, 1/124, 1/125, 1/126, 1/94, 1/95, 1/96, 1/97

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo

Opis

24 zunanjih parkirnih mest pri poslovni stavbi Primorje (15x PM v izmeri 12 m2, 8x PM v izmeri 11 m2, 1x PM v izmeri 17 m2), vsako s solastniškim deležem 270/10000 na parc. št. 2680-1/89

Zunanja parkirna mesta s talnimi oznakami, ki se nahajajo za zapornico, tik ob poslovni stavbi na lokaciji Gradnikove brigade 11, Ljubljana. Do posameznega parkirnega mesta se dostopa z daljinskim upravljalnikom.

Vsako parkirno mesto ima samostojno parcelo, s solastniškim deležem na parceli, ki v naravi predstavlja dostopno pot oziroma manipulativno površino ob parkirišču. Možnost nakupa/najema zunanjih parkirnih mest skupaj z najemom/nakupom poslovnega dela v poslovni stavbi Primorje.

Nepremičnina se nahaja v pretežno stanovanjskem naselju, v neposredni bližini BTC-ja. V bližini se nahaja vsa infrastruktura: LPP postajališče, AC obroč, restavracije, trgovine,...

V najemno ceno ni vključen pripadajoči davek.

Ljubljana je glavno in največje mesto Slovenije, s skoraj 300.000 prebivalci. Prepoznavna je zaradi svoje bogate zgodovine, živahnega mestnega utripa, odličnega razmerja med urbanimi in zelenimi površinami ter visokega življenjskega standarda. V zadnjih nekaj letih postala zelo priljubljena turistična destinacija. V Ljubljani deluje več kot 40.000 podjetij, ki ustvarijo več kot 25% slovenskega BDP-ja. Izobraženost prebivalstva, zaposlitveni potencial, višina povprečne plače in razvojne možnosti so precej nad slovenskim povprečjem. Mesto ima izjemno strateško lego. Leži na presečišču glavnih tranzicijskih poti, ki povezujejo severno in zahodno Evropo z vzhodno Evropo in Balkanom. (vir: www.stat.si, www.ljubljana.si)

Osrednjeslovenska regija velja  za središče Slovenije. Regija spada med najbolj poseljeno in po številu prebivalcev največjo statistično regijo v Sloveniji. Poleg ugodne lege sta njeni pomembni prednosti dobra prometna povezava in dejstvo, da se v regiji nahaja glavno mesto Slovenije. Regija velja za gospodarsko najbolj razvito, saj proizvede nekaj več kot tretjino celotnega slovenskega BDP-ja, od tega več kot tri četrtine v storitvenih dejavnostih.

V kolikor se zanimate za najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Za več informacij o prodaji in oddaji nepremičnin na Gradnikove brigade, Ljubljana na OGLAS 2167.

Datoteke

docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Andrej Filipič

Andrej Filipič


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A