Naprodaj zanimivi poslovni nepremičnini na Štajerskem  

 

SDH na Štajerskem prodaja dve poslovni nepremičnini na odličnih lokacijah. Prva se nahaja na atraktivni lokaciji v Limbušu pri Mariboru, druga pa v apartmajskem naselju Bolfenk na Mariborskem Pohorju. SDH bo obe nepremičnini prodajal na e-dražbah v oktobru oziroma v novembru 2023.
 

Poslovni prostori v Limbušu

Poslovni prostori v Limbušu

V Limbušu pri Mariboru se v poslovno stanovanjskem objektu nahaja zanimiva nepremičnina, ki v naravi predstavlja poslovni prostor. Nepremičnina obsega trgovski del s skladiščem in pisarniški del. Trgovski prostori se nahajajo v pritličju in delno v prvem nadstropju, v pritličju je še manjše skladišče s samostojnim dostopom. Pisarne so v prvi etaži in v mansardi. Pred objektom so urejena parkirna mesta.

Objekt, ki je primeren predvsem za storitveno trgovsko dejavnost, stoji sredi naselja s številnimi prebivalci ob glavni cesti in je enostavno dostopen. V bližini se nahajajo tudi drugi storitveni, trgovinski in gostinski lokali, kar vse ustvarja živahen poslovni utrip lokacije. Objekt je odlična investicija priložnost za mirne storitvene ali trgovske dejavnosti. Rok za prijavo na elektronsko dražbo je do vključno 10. oktobra, vse informacije o nepremičnini in sodelovanju na e-dražbi so objavljene tukaj.

Nekdanja recepcija v naselju Bolfenk na Mariborskem Pohorju

Nekdanja recepcija v naselju Bolfenk

V turističnem naselju Bolfenk na Mariborskem Pohorju je naprodaj del stavbe v izmeri 34,38 m2. Gre za prostor nekdanje recepcije v pritličju apartmajske hiše B2, ki je del več apartmajskega objekta in leži na nadmorski višini 1050 m.

Nepremičnina ima samostojen vhod iz skupnega parkirišča na južni strani objekta in ob pridobitvi ustreznih soglasij omogoča preureditev v prijeten bivanjski prostor v neposredni bližini največjega slovenskega smučarskega središča in številnih priložnosti za šport, oddih ter kulinarična doživetja. Rok za prijavo na elektronsko dražbo je do vključno 14. novembra, vse informacije o nepremičnini in sodelovanju na e-dražbi so objavljene tukaj.

Nazaj na seznam
SHIFT + A