Stavbno zemljišče

Smolnik, Ruše, Maribor

4 slike

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 316
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 540.000,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: zemljišče zazidljivo
Naslov: Smolnik, Ruše, Maribor
Status nepremičnine: Nezazidano stavbno zemljišče
Skupna površina zemljišč: 16.330,00 m²
Parcelna številka: 672-190/1, 672-190/2, 672-190/4, 672-190/5, 672-190/6, 672-190/7, 672-195/1, 672-197/0

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljišče primerno za postavitev poslovno- storitvenega objekta v Rušah nedaleč stran od Maribora.

Nezazidano stavbno zemljišče velikosti 16.330 m2 je po namenski rabi predvideno za centralne dejavnosti. Zemljišče se nahaja v bližini reke Drave in je od mesta Maribor oddaljeno zgolj 10 km. Dostop do zemljišča je dobro urejen, saj nepremičnina leži neposredno ob glavni prometni povezavi.

Nepremičnina ima izreden razvojni potencial in je kot takšna zanimiva za investitorje.

Navedena cena ne vključuje 22 % DDV.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Datoteke

docx

Obrazec za nezavezujočo ponudbo

7 MB Prenesi

Kontakt

Meta Šuštaršič

Meta Šuštaršič

Upravljalec nepremičninskega portfelja

S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A