Iskalnik nepremičnin v lasti SDH

Kmetijsko zemljišče

Sužan, otok Krk, Hrvaška

Osnovni podatki

RE ID 5035
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 101.400,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Kmetijsko zemljišče
Naslov: Sužan, otok Krk, Hrvaška
Skupna površina zemljišč: 1.844,00 m²
Parcelna številka: k.o. Sužan - 50/2, 50/6

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Kmetijsko zemljišče, ki se nahaja v naselju Sužan, na otoku Krk.

Kmetijsko zemljišče se nahaja na robu vasi Sužan na otoku Krku, Hrvaška. Sužan leži med obalnima krajema Njivice in Čižići in je 1,5km oddaljen od morja. Zemljišče je sestavljeno iz štirih parcel s parcelnimi št. 50/2, 50/3, 50 /5 in 50/6, vse k.o. Sužan, ki so dostopne po asfaltirani lokalni cesti. Priklop na komunalno infrastrukturo (elektrika in vodovod) se nahaja ob parcelah. Zemljišče je trenutno opredeljeno kot gozd, vendar je že bil vložen zahtevek za spremembo namembnosti v zazidljiva zemljišča.

Cena ne vključuje pripadajočih davščin 3% DPN.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu ali pošti pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.sdh.si/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_SDH/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Edo Bečić

Številka licence: 0177601748

SDH  d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A