Zemljišče v Račah

Mariborska cesta, Sadjarska ulica, Ruše

1 slike

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 1938-014
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 10.200,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: zemljišče zemljišče drugo
Naslov: Mariborska cesta, Sadjarska ulica, Ruše
Skupna površina zemljišč: 292,00 m²
Parcelna številka: 716 2089/464

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Opis

Zemljišče se nahaja v naselju stanovanjskih hiš v Rušah in v naravi predstavlja tehnični dostop oziroma ozek pas zelenih površin in del asfaltiranih površin med in okoli naselja. 

V ceno ni vštet pripadajoči davek 2 % DPN ali obrnjena davčna stopnja po 76.a členu ZDDV-1.

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na naslov pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

___________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Datoteke

docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Iva  Kozar

Iva Kozar


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A