Iskalnik nepremičnin v lasti SDH

Stavbno zemljišče Podutik

Podutik

Osnovni podatki

RE ID 6249
Posredovanje: oddaja
Cena najema: 0,41 € / m² / mesec + pripadajoči davek
namembnost: Stavbno zemljišče Podutik
Naslov: Podutik
Skupna površina zemljišč: 44.511,00 m²
Parcelna številka: 1755-104/2, 105, 1052/1, 1052/2, 106, 107/2, 108/2, 114/2, 120/1, 120/2, 688/40, 700/2, 700/3, 700/4

Zemljevid lokacije

14 pretežno stavbnih parcel na večjem terasastem zemljišču v Podutiku, Ljubljana

ZEMLJIŠČE S POTENCIALOM ZA RAZVOJ VISOKE DODANE VREDNOSTI
 

14 parcel na terasastem zemljišču
Nepremičnina v naravi predstavlja kompleks opuščenega kamnoloma. Zemljišče obsega 14 parcel v skupni izmeri 44.511 m2. Manjši del zemljišča je na nivoju ceste, večji del zemljišča pa se razteza po pobočju starega kamnoloma nad separacijo.

V kratkotrajni najem  do 12 mesecev oddamo manjše sklope zemljišč. Cena najema znaša 0,41 EUR/m2/mesec + 22 % DDV + stroški. Najemnik je poleg najemnine dolžan plačevati tudi stroške povezane z zemljiščem kot npr. stroški za nadomestilo stavbnega zemljišča.

V kolikor se zanimate za nakup[MP1] /najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

 [MP1]Link do oglasa za prodajo

Ljubljana - ena najhitreje razvijajočih se evropskih prestolnic
Ljubljana je glavno in največje mesto Slovenije, s skoraj 300.000 prebivalci. Prepoznavna je zaradi svoje bogate zgodovine, živahnega mestnega utripa, odličnega razmerja med urbanimi in zelenimi površinami ter visokega življenjskega standarda. V zadnjih nekaj letih postala zelo priljubljena turistična destinacija. V Ljubljani deluje več kot 40.000 podjetij, ki ustvarijo več kot 25% slovenskega BDP-ja. Izobraženost prebivalstva, zaposlitveni potencial, višina povprečne plače in razvojne možnosti so precej nad slovenskim povprečjem. Mesto ima izjemno strateško lego. Leži na presečišču glavnih tranzicijskih poti, ki povezujejo severno in zahodno Evropo z vzhodno Evropo in Balkanom. (vir: www.stat.si, www.ljubljana.si)

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.sdh.si/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_SDH/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.


 

Miha Perme

SDH  d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A