Stavbno zemljišče - V ZAKLJUČNI FAZI PRODAJE

Topliška cesta, Novo mesto

3 slike

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 300
Posredovanje: prodaja
Tip nepremičnine: zemljišče zazidljivo
Naslov: Topliška cesta, Novo mesto
Najemniki: Mestna občina Novo mesto
Status nepremičnine: Delno zazidano stavbno zemljišče
Skupna površina zemljišč: 1.172,00 m²
Parcelna številka: 1484-1328/8, 1484-1388/3

Investicijsko zemljišče na odlični lokaciji ob glavni avtobusni postaji v Novem mestu.

Nepremičnina predstavlja stavbno zemljišče velikosti 1.172 m2. Na zemljišču je bil izveden izkop, temelji in delna jeklena konstrukcija (II. gradbena faza). Zemljišče ima pridobljeno gradbeno dovoljenje in projekt za izvedbo poslovnega objekta. Dostop do zemljišča je urejen po lokalni asfaltirani cesti. Vsi priključki se nahajajo ob parceli. V neposredni okolici nepremičnine se nahajajo pretežno poslovni objekti.

Odlična priložnost za izgradnjo poslovnega objekta v središču Jugovzhodne Slovenije.

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Datoteke

Kontakt

Andrej Filipič

Andrej Filipič


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A