Stanovanjska hiša

Kog 109C, Kog - Ormož

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 6623
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 66.500,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: hiša samostojna
Naslov: Kog 109C, Kog - Ormož
Leto izgradnje: 2005
Neto tlorisna površina stavb: 139,10 m²
Skupna površina zemljišč: 436,00 m²
Zemljiško-knjižni ID: 305-290-1
Parcelna številka: 305 709
energetski razred: F (150-210 kWh/m²a)

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Opis

Nepremičnina predstavlja samostojno stanovanjsko hišo s funkcionalnim zemljiščem v naselju Kog, občina Ormož. Zemljišče skupaj meri 436 m2. Stanovanjska stavba z oznako 305-290-1 je bila zgrajena leta 2005 in ima tri etaže (K+P+M) in skupno meri 139,10 m2. Na objektu ni dokončana fasada. Stavba ima pridobljeno gradbeno dovoljenje. Nepremičnina ima urejen dostop do javne ceste, parc.št. 926, k.o. 305 Kog, ki predstavlja javno dobro. Ogrevanje poteka preko radiatorjev. Radiatorji, plinska peč z lastnim plinohramom in mala čistilna naprava so bili odtujeni. Nepremičnina se prodaja v stanju kot je (»videno-kupljeno«). Objekt ni v uporabi.

Pripadajoči davek je 2% DPN ali obrnjena davčna stopnja v skladu s 76. členom ZDDV-1.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Datoteke

pdf

EI.pdf

0,54 MB Prenesi
docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Iva  Kozar

Iva Kozar


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A