Iskalnik nepremičnin v lasti SDH

Stanovanje

Uzun Mirkova ulica 3A, Beograd, Srbija

Osnovni podatki

RE ID 1861 - 1
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 243.100,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Stanovanje
Naslov: Uzun Mirkova ulica 3A, Beograd, Srbija
leto izgradnje: 1990
leto prenove: Leta 2010 v celoti prenovljeno
Status nepremičnine: prazna, možnost takojšne vselitve
Neto tlorisna površina stavb: 110,40 m²

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Stanovanje 3A se nahaja v 4. nadstropju večstanovanjske/poslovne hiše na naslovu Uzun Mirkova ulica 3A, Beograd.

Stanovanje 3A v 4. nadstropju večstanovanjske/poslovne hiše na naslovu Uzun Mirkova ulica 3A,  Beograd. Stanovanju pripadajo 2 spalnici, dnevna soba, delovna soba, kuhinja, jedilnica, kopalnica, garderoba, WC, vhodni prostor - vse skupaj 110,40 m2. Fasada stavbe je steklena. Podi v stanovanju so iz parketa, v kopalnici, WC-ju in kuhinji pa ploščice. Zgradba je zgrajena v 90 letih, stanovanje pa je v celoti predelano v letu 2010 in je v zelo dobrem stanju. Celotna stavba, v katerem se nahaja stanovanje, je potrebno legalizirati. Postopki so v teku.

V ceno ni vključen pripadajoči davek.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu ali pošti pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.sdh.si/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_SDH/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

 

Marko Urbanija

SDH  d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A