Shramba in arhivski prostor v EDA Centru, Nova Gorica

Delpinova ulica 18b, Nova Gorica

1 slike

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 2081-026
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 4.930,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: drugi objekti shramba
Naslov: Delpinova ulica 18b, Nova Gorica
Leto izgradnje: 2011
Neto tlorisna površina stavb: 4,40 m²
Zemljiško-knjižni ID: 2304-3037-59
Parcelna številka: ZK ID podatki iz priložene tabele

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Opis

Na voljo skladišče oziroma shramba, ki se nahaja v 2. etaži (K4) pod poslovno stavbo. 
Prostor je dokončan in na voljo za takojšnjo uporabo. Dostop do omenjenega prostora je z dvigalom, možna je tudi dostava preko garaže.

Poslovna stavba EDA center se nahaja na stičišču trgovske, upravne in povezovalne osi na elitni lokaciji v centru Nove Gorice. Poslovni center predstavlja priložnost za poslovna in kulturna srečanja ter nakupovanja in informacijsko središče celotne Goriške regije.

V ceno ni vključen pripadajoči davek. Nepremičnina se prodaja po načelu videno-kupljeno.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Oglasi za preostale shrambe si lahko pogledate na povezavi.

Za več informacij o prodaji in oddaji nepremičnin v Poslovno-trgovskem centru v Novi Gorici na povezavi.

Datoteke

docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Miha Perme

Miha Perme


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A