Lokal in kletni prostori v trgovskem centru, Slovenj Gradec

Ronkova ulica 4, Slovenj Gradec

5 slike

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 5131
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 121.000,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: trgovski center trgovski center
Naslov: Ronkova ulica 4, Slovenj Gradec
Leto izgradnje: 1993
Neto tlorisna površina stavb: 280,40 m²
Zemljiško-knjižni ID: 850-1291-61, 850-1291-12, 850-1291-13, 850-1291-14

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Opis

V poslovno trgovskem centru Katica v Slovenj Gradcu, zgrajenemu leta 1993, prodamo poslovni prostor - pisarno, ki se nahaja v  drugem nadstropju. Dostop je omogočen z dvigalom. Prostor je namenjen za pisarne, trgovino  ali druge storitvene dejavnosti.

Prostori so prazni in niso opremljeni. Kletni prostori so zavarovani z armaturno mrežo, ki preprečuje dostop do nekdanje ročne avtopralnice.

Površine posameznih prostorov:

  • poslovni prostor, lokal v izmeri 46,90 m2 v drugem nadstropju PTC (del stavbe 61),
  • kletni prostor v izmeri 28,1 m2 (del stavbe 12),
  • kletni prostor v izmeri 90,00 m2 (del stavbe 13),
  • kletni prostor v izmeri 115,40 m2 (del stavbe 14).

V ceno ni vključen pripadajoči davek.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.  

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Za več informacij o oddaji nepremičnine kliknite na OGLAS ID 5131-003.

Datoteke

docx

Obrazec za nezavezujočo ponudbo

7 MB Prenesi

Kontakt

Edo Bečić

Edo Bečić


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A