Obnovljeno skladišče in pisarna

Tržaška cesta 23, Maribor

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 197.
Posredovanje: oddaja
Cena najema: 5,00 € / m² / mesec + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: poslovni prostor skladišče
Naslov: Tržaška cesta 23, Maribor
Leto izgradnje: 1955
Leto prenove: 2010
Neto tlorisna površina stavb: 500,00 m²
Parcelna številka: 2713 855/1

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Opis

Poslovno-proizvodni objekt se nahaja v industrijski coni na Tržaški cesti in skupaj meri več kot 8.000 m2. 

Predmet oddaje je prostor v skupni izmeri izmeri cca 500 m2, ima ločeno pripravljene sanitarije ter prostor za 2 pisarni v izmeri 45-50 m2. Ta del je bil generalno obnovljen leta 2010. Ima ločeno odjemno mesto za elektriko ter možnost priklopa na skupno ogrevanje. Prostor je umeščen v notranjosti objekta (ni možnosti ureditve dostopa od zunaj). 
Dovozna (transportna) pot je urejena skozi glavni vhod in je v souporabi z drugimi najemniki (ni časovne omejitve glede uporabe, prostor je dostopen 24/7).

Notranje dimenzije prostora so 19,5 m x 24,5 m, višina stropa je med 5 m in 7,5 m.

Najemnina za celoten prostor znaša 5 €/m2 + DDV; tekoči stroški se delijo po porabi (kjer je to možno) oz. po dogovoru - pavšalno, kjer se razdelijo po vnaprej dogovorjenem ključu.

V kolikor se zanimate za najem ali nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

 

Za več informacij o prodaji nepremičnine kliknite na OGLAS ID 197 ter za najem del proizvodno-poslovnega objekta na OGLAS ID 197.

 

Datoteke

docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Edo Bečić

Edo Bečić


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A