Apartma na otoku Pašman

Put Marašića 9, 23263 Ždrelac

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 6521-002
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 140.000,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: počitniški objekt apartma
Naslov: Put Marašića 9, 23263 Ždrelac
Leto izgradnje: 2010
Neto tlorisna površina stavb: 55,99 m²
Zemljiško-knjižni ID: k.o. Ždrelac--
Parcelna številka: 405/2 (1062/10000 solastnina na parceli)

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Opis

Rajski kotiček na otoku Pašman

V mestu Ždrelac na otoku Pašman je naprodaj apartma z oznako C-1. Nahaja se v prvem nadstropju leta 2010 zgrajene stavbe z devetimi enotami in obsega predprostor, kopalnico, jedilnico s kuhinjo in dnevno sobo, dve spalnici in ložo. Skupna neto uporabna površina apartmaja znaša 55,99 m², stanovanju pripada tudi parkirno mesto št. 6 s površino 11,50 m². Apartma je opremljen, vrednost pohištva je vključena v končno ceno.
Nahaja se na naslovu Put Marašića 9, Ždrelac, le dobrih 50 metrov od plaže in se prodaja po načelu videno-kupljeno.

V juniju in juliju ob predhodni najavi možen ogled nepremičnine

Za ogled nepremičnine sta na voljo dva termina: 22. 6. 2024 in 13. 7. 2024, oba v času od 9. do 17. ure. Nujna je predhodna najava in dogovor za termin.
Ponudbe pošiljajte izključno na elektronski naslov: tomislav.pticek@spillerfarmer.hr, najkasneje do 19. 7. 2024 do 12. ure. 

V ceno ni vključen 3 % DPN, ki ga plača kupec.

Ždrelac je manjše naselje na koncu severozahodnega dela otoka Pašman, ki upravno spada pod občino Pašman v Zadrski županiji.
Leži v zalivu sv. Luka in se širi do obale preliva Ždrilo, po katerem je kraj dobil ime. Mesto Ždrelac je povezano z otokom Ugljanom z mostom, ki je dolg 210 m, od tam pa je do luke Preko cca 10 km, kjer so vzpostavljene redne trajektne linije z Zadrom (luka Gaženica).

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

_________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Na voljo za nakup sta še dva apartmaja: APARTMA Z BALKONOM in APARTMA Z ATRIJEM.

Datoteke

docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Edo Bečić

Edo Bečić


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A