Parkirna mesta

Ulica Veljka Vlahovića 64, Maribor

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 6019
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 4.200,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: drugi objekti parkirni prostor
Naslov: Ulica Veljka Vlahovića 64, Maribor
Leto izgradnje: 2009
Neto tlorisna površina stavb: 12,50 m²
Zemljiško-knjižni ID: k.o. 681 Pobrežje-6173-
energetski razred: EI ni potrebna (334.člen EI-1)

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo

Opis

Predmet prodaje so parkirna mesta, ki se nahajajo v garažni/kletni etaži poslovno stanovanjskega objekta na naslovu Ulica Veljka Vlahovića 64 v Pobrežju,  v Mestni občini Maribor.  V objektu je večje število stanovanjskih in poslovnih enot. Dostop do garaže je urejen z zadnje strani objekta. Zgrajen je bil leta 2009.

Na nekaj parkirnih mestih so postavljene preklopne ovire, ki niso predmet prodaje. Nepremičnina se prodaja po načelu videno-kupljeno.

V ceno ni vključen pripadajoči davek. 

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

_______________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Parkirna mesta so tudi predmet najema – povezava do OGLAS ID 6019.

Datoteke

pdf

ID-6019 Grafika-parkirnih-mest 33 s-statusi 1.pdf

0,13 MB Prenesi
pdf

ID-6019 Seznam-in-cenik-parkirnih-mest 33 s-statusi 1.pdf

0,14 MB Prenesi
docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Meta Šuštaršič

Meta Šuštaršič

Upravljalec nepremičninskega portfelja

S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A