Iskalnik nepremičnin v lasti SDH

Pozidano zemljišče v centru Ljubljane

Vošnjakova, Ljubljana

Osnovni podatki

RE ID 1905-001
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 6.000,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Pozidano zemljišče v centru Ljubljane
Naslov: Vošnjakova, Ljubljana
Skupna površina zemljišč: 26,00 m²
Parcelna številka: 1725 2379/0 v deležu 1/1

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

V naravi predstavlja pozidano zemljišče – pripadajoče dvorišče k starejšemu objektu in deloma parkirišče, v skupni izmeri 26 m2. Nahaja se v strogem centru Ljubljane, med Vošnjakovo, Kersnikovo in Gosposvetsko cesto.Predmetna nepremičnina je vpisana pod ID znak: parcela 1725 2379/0, k.o. Ajdovščina.

Slabost nepremičnina je njena nepravilna oblika, saj je parcela v obliki črke L in je v najširšem delu široka 2.2 metra. Prav tako ni pravno urejen dostop do zemljišča.

Prostorske podatke smo preverili na spletnem portalu URBINFO, od koder izhaja, da je raba zemljišča za območja centralnih dejavnosti.

V ceno ni vključen pripadajoči davek. 

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.sdh.si/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_SDH/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Edo Bečić

Številka licence: 0177601748

SDH  d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A