Iskalnik nepremičnin v lasti SDH

Polovica zemljišča v Preboldu

Osnovni podatki

RE ID 2153
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 12.990,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Polovica zemljišča v Preboldu
Skupna površina zemljišč: 883,00 m²
ostalo: k.o. Prebold 1005--
Parcelna številka: 366/25

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Predmet prodaje je 1/2 zemljišča v izmeri 883 m2, z namembnostjo delno 46% za centralne dejavnosti in delno 56% kmetijsko. Zemljišče se nahaja v neposredni bližini pokopališča v Preboldu. Dostop do zemljišča ni urejen. 

Zemljišče se nahaja na levi strani glavne ceste ob južnem izhodu iz naselja, ki vodi proti Trbovlju, neposredno ob pokopališču Prebold.

Prebold je naselje v istoimenski Občini Prebold v Spodnji Savinjski dolini. Naselje ima 1696 prebivalcev. Nahaja se cca. 20km zahodno od mesta Celje v smeri Ljubljane. Od avtocestne povezave Celje  - Ljubljane je oddaljeno 3km. 

V ceno ni vključen pripadajoči davek. Nepremičnina se prodaja po načelu videno-kupljeno.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Edo Bečić

Številka licence: 0177601748

SDH  d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A