2 sobno stanovanje v pritličju dvostanovanjske hiše

Hotinjska cesta 48, Orehova vas, Hoče - Slivnica

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 6360
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 49.000,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: stanovanje dvosobno
Naslov: Hotinjska cesta 48, Orehova vas, Hoče - Slivnica
Leto izgradnje: 1970
Neto tlorisna površina stavb: 47,90 m²
Skupna površina zemljišč: 648,00 m²
Zemljiško-knjižni ID: k.o. 707 Hotinja vas-267-1
Parcelna številka: 456/7

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Opis

2 sobno stanovanje (id znak 707-267-1 ), ki je urejeno v pritličju starejše dvostanovanjske hiše (letnik 1970 - GURS), na naslovu Hotinjska cesta 48, Orehova vas. NTP in UTP površina glede na GURS je 47,90 m2.

Stanovanje ima ločen vhod in svoj izhod na zemljišče za hišo. Zemljišče za hišo/atrij ni posebej razdeljeno, kateri del pripada stanovanju in je formalno v souporabi. Stanovanje je potrebno v celoti obnoviti. 
Sestavljeno je iz večje sobe, v kateri je dnevni prostor in manjša kuhinja. Nadaljuje se v spalnico, iz katere je prehod v ločeno kopalnico in wc. Ogrevanje je urejeno na etažno električno peč. 

V ceno ni vključen pripadajoči davek. Nepremičnina se prodaja po načelu videno-kupljeno.

Občina Hoče-Slivnica leži v severovzhodni Sloveniji, med Pohorjem in Dravskim poljem, ob drugem največjem slovenskem mestu – Mariboru. Meji na eno mestno občino in na pet nemestnih občin – na Mestno občino Maribor in na občine Slovenska Bistrica, Ruše, Rače – Fram, Starše in Miklavž na Dravskem polju. Občinsko središče Spodnje Hoče je od glavnega mesta  Ljubljane  oddaljeno 130 kilometrov, od meje s sosednjo Avstrijo 20 kilometrov, s Hrvaško 45 in od meje z Madžarsko 100 kilometrov. V občini živi približno 11.000 prebivalcev. 

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Datoteke

pdf

EI 96281 Hotinjska cesta 48 Hotinja vas.pdf

0,58 MB Prenesi
docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Marko Urbanija

Marko Urbanija


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A