Oddaja skladišča in pisarn v Hočah

Miklavška cesta 82, Hoče - Slivnica

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 1270
Posredovanje: oddaja
Cena najema: 4,00 € / m² / mesec + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: poslovni prostor industrijski objekti
Naslov: Miklavška cesta 82, Hoče - Slivnica
Leto izgradnje: 1970
Neto tlorisna površina stavb: 4.500,00 m²
Skupna površina zemljišč: 5.176,00 m²
Zemljiško-knjižni ID: k.o. Hoče 696--
Parcelna številka: 80/5, 80/9, 80/12, 80/36, 80/14

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Oddaja velikih skladiščnih prostorov in/ali pisarn v Hočah, v neposredni bližini avtoceste

Poslovno-proizvodni kompleks bivšega Meteorita v Hočah obsega dvoladijsko proizvodno halo s pomožnimi prostori v pritličju v skupni izmeri 3.341 m2, ter poslovne prostore v 1. nadstropju v izmeri 1.159 m2. Kompleks zaokrožuje stavbno zemljišče v izmeri cca 3.400 m2 s kleparsko delavnico, na njem je postavljen tudi lastniški portalni žerjav, ter solastniški delež na dvorišču pred halo ter solastniški delež parkirišča pred vhodom v poslovno stavbo.

Skladiščni del se lahko odda dvema najemnikoma, saj je možno hali ločiti; vsaka od hal je široka 25 m, ena meri v dolžino cca. 55m, druga pa cca. 48 m.

Najemnina za pisarne znaša 6.5 €/m2 + DDV, najemnina za skladišča pa znaša 4 €/m2 + DDV; tekoči stroški se delijo med uporabniki in se razdelijo po vnaprej dogovorjenem ključu.

V kolikor se zanimate za najem ali nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Za več informacij o prodaji nepremičnine kliknite na OGLAS ID 1270.

Datoteke

docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Edo Bečić

Edo Bečić


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A