Poslovni stavbi Maribor

Cesta ob Ribniku 39 in 41, Miklavž na Dravskem polju

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 915
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 651.000,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: poslovni prostor pisarna
Naslov: Cesta ob Ribniku 39 in 41, Miklavž na Dravskem polju
Leto izgradnje: 2009
Neto tlorisna površina stavb: 1.365,00 m²
Skupna površina zemljišč: 1.770,00 m²
Parcelna številka: 694-323/2, 694-322/3
energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Poslovni stavbi v kateri se nahajajo pisarne, stanovanje s skladiščem v bližini avtocestne povezave v Maribor-Ljubljana.

Celoten kompleks zajema dva ločena objekta, ki omogočata bivanje in hkrati opravljanje dejavnosti.

Prva stavba (ID znak 694-707) zajema pisarniške prostore, stanovanje z ločenim vhodom ter v prizidku še večje skladišče oz. delavnico z lastnim parkiriščem. Objekt je delno opremljen in skupaj meri 1.177 m2. V kurilnici so 3 plinske peči, kar omogoča ločeno ogrevanje vsakega od sklopov: delavnica, pisarne in stanovanje. Druga stavba (ID znak 694-943) in skupaj meri 189 m2. V osnovi je grajena kot stanovanjska, lahko pa bi se uporabila tudi za poslovno - pisarniški namen. Leto izgradnje je bilo 2009.

Dodatna prednost kompleksa je bližina avtocestnega priključka, ki je oddaljen zgolj 850 m

Navedena cena ne vključuje DDV.

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na naslov pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Za več informacij o oddaji nepremičnine kliknite na OGLAS ID 915.

Datoteke

pdf

ENERGETSKA IZKAZNICA-MONTAVAR.pdf

0,52 MB Prenesi
docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Edo Bečić

Edo Bečić


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A