Iskalnik nepremičnin v lasti SDH

Recepcija v pritličju objekta B2

Hočko Pohorje 131, Hočko Pohorje

Osnovni podatki

RE ID 136-003
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 62.700,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Recepcija v pritličju objekta B2
Naslov: Hočko Pohorje 131, Hočko Pohorje
leto izgradnje: 2000
Neto tlorisna površina stavb: 34,38 m²
ostalo: Hočko Pohorje--
Parcelna številka: 699-765-13

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Predmet prodaje je nepremičnina z ID znakom del stavbe 699-765-13 (ID 5513352) v izmeri 34,38 m2, V turističnem naselju Bolfenk prodamo prostore recepcije v izmeri 34,38 m2, ki se nahaja v pritličju apartmajske hiše B2. Gre za večapartmajski objekt v turističnem naselju Bolfenk, ki se nahaja na cca 1050 m n.v. Po etažnem  načrtu je v objektu 13 bivalnih enot in 1 nebivalna. Nepremičnina ima ločen vhod iz smeri skupnega parkirišča, ki je na južni strani.
K končni ceni se prišteje 22% DDV.

Pohorje je največje smučarsko središče v Sloveniji, ki nudi after-ski zabave, sproščanje v wellnesih, kolesarjenje, pohodništvo, pokušine vin in izjemno kulinariko.

Maribor, ena od 10 najboljših turističnih destinacij
•       Maribor je bil leta 2012 evropska prestolnica kulture 
•       Maribor je bil v več svetovnih medijev priznan kot ena izmed najboljših 10 svetovnih turističnih destinacij
•       Maribor je središče ene najhitreje rastočih turističnih destinacij v Sloveniji

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.sdh.si/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_SDH/.

Edo Bečić JD

Številka licence: 0177601748

SDH  d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A