Stanovanjska hiša

Lovska ulica, Selnica ob Dravi

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 6439
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 260.000,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: hiša samostojna
Naslov: Lovska ulica, Selnica ob Dravi
Leto izgradnje: 2007
Neto tlorisna površina stavb: 236,30 m²
Skupna površina zemljišč: 922,00 m²
Zemljiško-knjižni ID: 628-615-
Parcelna številka: 628 3/6

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Opis

Nepremičnina predstavlja enodružinsko stanovanjsko hišo (id znak 628 615) v Selnici ob Dravi, Lovska ulica, brez h.š. (poleg hišne številke 7), ki je zgrajena na parceli 628 3/6, velikosti 922 m2.

Glede na GURS je površina stavbe 236,30 m2 NTP, 198 m2 UTP. Leto gradnje 2007. 

Stanovanjska hiša je etažnosti K+P+M. V pritličnem delu so urejeni bivalni prostori (kuhinja, jedilnica, dnevna soba), v mansardi so spalnice in kopalnica, v kleti pa so prostori za pralnico, kurilnico in shrambo. 

Hiša je v notranjosti dokončana, zunaj manjka še izvedba fasade s toplotno izolacijo. Objekt se je ogreval preko oljnega kotla priključenega na centralno ogrevanje z radiatorskim razvodom a je stari lastnik peč, radiatorje, električna stikala, demontiral. Okna so dvoslojna v PVC okvirjih. Potrebna je obnova. 

Parkiranje je urejeno v garaži ter na dvorišču pred objektom. Hiša ima urejen dostop z javne ceste. Nahaja se na naslovu Lovska ulica, Selnica ob Dravi.

V ceno ni vključen pripadajoči davek, ki ga plača kupec.

Energetska izkaznica v pridobivanju.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Datoteke

pdf

Energetska-izkaznica.pdf

0,57 MB Prenesi
docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Marko Urbanija

Marko Urbanija


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A