Stanovanjska hiša, Lovrenc na Dravskem polju

Lovrenc na Dravskem polju 23c, Lovrenc na Dravskem polju

3 slike

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 1609_
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 199.000,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: hiša samostojna
Naslov: Lovrenc na Dravskem polju 23c, Lovrenc na Dravskem polju
Leto izgradnje: 1980
Leto prenove: 2018
Neto tlorisna površina stavb: 386,00 m²
Skupna površina zemljišč: 606,00 m²
Zemljiško-knjižni ID: 425--
Parcelna številka: 877/10
energetski razred: F (150-210 kWh/m²a)

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Opis

Predmet prodaje je starejša stanovanjska hiša v naselju Lovrenc na Dravskem polju. Hiša je bila zgrajena leta 1980 in obsega klet, pritličje in mansardo. Hiša ni obnovljena in je potrebna celovite obnove. Potrebna tudi prenova ogrevalnega sistema.

Energetska izkaznica je v pridobivanju.

V kolikor se zanimate za nakup  vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Datoteke

pdf

EI-RE-1609-stan.pdf

0,50 MB Prenesi
docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Marko Urbanija

Marko Urbanija


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A