Skladiščni boksi v centru Ljubljane

Likozarjeva ulica 1-3, 1000 Ljubljana

5 slike

Osnovni podatki

Šifra: RE ID .914.
Posredovanje: oddaja
Cena najema: 6,00 € / m² / mesec
Tip nepremičnine: poslovni prostor skladišče
Naslov: Likozarjeva ulica 1-3, 1000 Ljubljana
Leto izgradnje: 1965
Leto prenove: 2015
Neto tlorisna površina stavb: 60,00 m²
Zemljiško-knjižni ID: 2636--8203

Možen najem nazasedenih skladišč blizu središča mesta

Nepremičnine v naravi predstavljajo bivši tiskarski kompleks podjetja DELO na Likozarjevi ulici v Ljubljani. Kompleks obsega več poslovno industrijskih stavb, ki se držijo ena druge. 

Del skladišč je že zaseden z najemniki, še vedno pa je prostor za dodatni najem, bodisi pisarn ali skladišč.

Na voljo je več kletnih boksov, ki merijo med 60 in 100 m2. Po dogovoru je možen tudi najem večjega in nezagrajenega prostora. Prostori se nahajajo v kletni etaži in so dosegljivi s tovornim dvigalom.

Najemnina za skladišča znaša 6 €/m2 + DDV; tekoči stroški se delijo med uporabniki po kvadraturi in znašajo pavšalno cca 3 €/m2 + DDV.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

_________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Datoteke

docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Edo Bečić

Edo Bečić


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A