Opremljeni poslovni prostori v poslovni stavbi Primorje, Ljubljana

Ulica Gradnikove Brigade 11, Ljubljana - Moste Polje

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 2167-004
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 550.000,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: poslovni prostor pisarna
Naslov: Ulica Gradnikove Brigade 11, Ljubljana - Moste Polje
Leto izgradnje: 1977
Leto prenove: 2006
Neto tlorisna površina stavb: 367,18 m²
Zemljiško-knjižni ID: k.o. 2680-87-7

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Opis

Opremeljeni poslovni prostori se nahajajo v II. nadstropju poslovne stavbe Primorje, zgrajene leta 1977, na naslovu Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana. Prostori so bili leta 2006 v celoti prenovljeni, razen oken, ki so v obstoječem stanju.
Objekt ima recepcijo in po dvoje dvigal.

Posamezna etaža je dobro funkcionalno zasnovana, saj je ločena na dva trakta, levi in desni, ki pa ju je možno tudi povezati v celovito enoto.

Manjši del je zaseden z najemniki.

Neto tlorisna površina skladišča je 367,18 + solastniški delež na splošnih skupnih delih stavbe v deležu do 1400/10000.

Možnost nakupa/najema zunanjih parkirnih mest ob objektu.

Prodaja: 7.300,00 EUR/PM + pripadajoči davek.

Oddaja: 65,00 EUR/PM/mesec + pripadajoči davek.

Nepremičnina se nahaja v pretežno stanovanjskem naselju, v neposredni bližini BTC-ja. V bližini se nahaja vsa infrastruktura: LPP postajališče, AC obroč, restavracije, trgovine,...

Ljubljana je glavno in največje mesto Slovenije, s skoraj 300.000 prebivalci. Prepoznavna je zaradi svoje bogate zgodovine, živahnega mestnega utripa, odličnega razmerja med urbanimi in zelenimi površinami ter visokega življenjskega standarda. V zadnjih nekaj letih postala zelo priljubljena turistična destinacija. V Ljubljani deluje več kot 40.000 podjetij, ki ustvarijo več kot 25% slovenskega BDP-ja. Izobraženost prebivalstva, zaposlitveni potencial, višina povprečne plače in razvojne možnosti so precej nad slovenskim povprečjem. Mesto ima izjemno strateško lego. Leži na presečišču glavnih tranzicijskih poti, ki povezujejo severno in zahodno Evropo z vzhodno Evropo in Balkanom. (vir: www.stat.si, www.ljubljana.si)

Osrednjeslovenska regija velja  za središče Slovenije. Regija spada med najbolj poseljeno in po številu prebivalcev največjo statistično regijo v Sloveniji. Poleg ugodne lege sta njeni pomembni prednosti dobra prometna povezava in dejstvo, da se v regiji nahaja glavno mesto Slovenije. Regija velja za gospodarsko najbolj razvito, saj proizvede nekaj več kot tretjino celotnega slovenskega BDP-ja, od tega več kot tri četrtine v storitvenih dejavnostih.

V kolikor se zanimate za nakup ali najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Za več informacij o prodaji in oddaji nepremičnin na Gradnikove brigade, Ljubljana na OGLAS 2167.

Datoteke

pdf

ENERGETSKA IZKAZNICA STAVBE 3.pdf

0,35 MB Prenesi
docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Andrej Filipič

Andrej Filipič


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A