Iskalnik nepremičnin v lasti SDH

Poslovni prostor pisarna

Ferrarska ulica 16, Koper

Osnovni podatki

P-10/3
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 154.200,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: pisarna
Naslov: Ferrarska ulica 16, Koper
leto izgradnje: 2013
: pritličje
Neto tlorisna površina stavb: 65,30 m²
ostalo: 2605-2070-3
energetski razred: A1 (0-10 kWh/m²a)

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Poslovni prostori za mirne dejavnost

Predmet prodaje je prostor z oznako P-10 (RE ID 39-167): del stavbe 2605-2070-3, v izmeri 65,3 m2, - poslovni prostor v pritličju, 5. etaža + 2 pripadajoča parkirna mesta v 4. etaži:

  • del stavbe 2605-2070-273 (ID 6930294), v izmeri 12,7 m2,
  • del stavbe 2605-2070-274 (ID 6930295), v izmeri 12,7 m2.

SDH d.d. je lastnik in prodajalec nepremičnin v stanovanjsko-poslovnem objektu Koprska vrata. Vsa stanovanja v objektu so prodana, stanovanjski del je tako že v celoti naseljen.

Poslovni del kompleksa Koprska vrata predstavlja več kot 2.000 m2 poslovnih površin, ki se lahko razdelijo do 29 posameznih enot.

V pritličju sta dva niza poslovnih prostorov, ki ju loči prehodni, zračni atrij. Predvideni so prostori za gostinsko dejavnost, storitvene dejavnosti, trgovine, pisarne, salone in podobno. Vsak poslovni prostor ima samostojen vhod bodisi iz zunanje strani objekta ali iz notranjega atrija. Vsak poslovni prostor ima tudi lastne sanitarne prostore. Svetla višini poslovnih prostorov je 3,05 m2.

Poslovni prostori so nezaključeni, v III. gradbeni fazi. Izvedeni so inštalacijski priključki, tlaki niso izvedeni. Fasada pritličja je steklena. Vsi poslovni prostori imajo zastekljene površine in omogočajo maksimalno prepustnost svetlobe ter ustvarjajo svetlo delovno okolje. Za poslovne prostore je potrebno pridobiti uporabno dovoljenje. Kupec prostor dokonča sam, v lastni režiji in na lastne stroške ter zanj pridobi ustrezno uporabno dovoljenje.

Za nakup poslovnih prostorov sprejemamo ne-zavezujoče ponudbe. Zainteresirani kupci lahko svojo ponudbo na obrazcu za oddajo ne-zavezujočo ponudbo pošljete na e-naslov: iva.kozar@sdh.si.

V ceno ni vključen pripadajoči davek, ki je 22%. 

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

 

Iva Kozar

Številka licence: 0213902108

telefon:
01/42 93 834
mobitel:
+386 30 60 27 28

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A