Poslovno trgovski prostor

Goriška cesta 66, Ajdovščina

3 slike

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 629-002
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 860.000,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: poslovni prostor trgovina
Naslov: Goriška cesta 66, Ajdovščina
Leto izgradnje: 1985
Neto tlorisna površina stavb: 959,00 m²
Skupna površina zemljišč: 1.723,00 m²
Parcelna številka: 2391-641-7, 2391-641-8, 2391-641-10, 2391-641-11, 2391-641-12, 2391-641-30;

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Opis

Poslovni prostor na lahko dostopni lokaciji v poslovni coni Ajdovščina.

Razporeditev prostorov obsega večji pritličen poslovno trgovski prostor odprtega tipa skupne površine 443 m2. Poleg poslovno trgovskega prostora se v pritličju nahajajo še pomožni prostori pisarne, sanitarije in manjše priročno skladišče skupne površine 118 m2. V kletnem delu se nahaja skladišče skupne površine 317 m2, ki je dotopno preko notranjega tovornega dvigala ali preko stopnišča.

V ceno ni vključen pripadajoči davek. Nepremičnina se prodaja po načelu videno-kupljeno.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na naslov pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Datoteke

docx

Obrazec za nezavezujočo ponudbo

7 MB Prenesi

Kontakt

Mišo Josip Ivanec

Mišo Josip Ivanec


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A