Iskalnik nepremičnin v lasti SDH

Poslovno industrijski prostori

Stritarjeva ulica, Celje

Osnovni podatki

RE ID 1623
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 2.380.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Poslovno industrijski prostori
Naslov: Stritarjeva ulica, Celje
leto izgradnje: 1960
Neto tlorisna površina stavb: 4.635,00 m²
Skupna površina zemljišč: 6.425,00 m²
ostalo: k.o. 1077--
Parcelna številka: 2, 7/4, 7/8, 8/3, 8/4, 8/7

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Nepremičnine v naravi predstavljajo del bivšega kompleksa AERO v CELJU. Obsegajo poslovno industrijsko stavbo površine cca 4.600 m2 in pomožne stavbe skupne površine cca 1.500 m2. Parkirne in funkcionalne površine okoli stavb obsegajo 3.100 m2.

Poslovno industrijski kompleks v neposredni bližini stadiona Kladivar v Celju. Lokacija je lahko dostopna, objekti so primeri za ralične vrste poslovno, obrtne in industrijske dejavnosti. Nepremičnine se nahajajo na dobro dostopni lokaciji med Dečkovo cesto in Stritarjevo ulico v Celju.

V ceno ni vključen pripadajoči davek. Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.sdh.si/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_SDH/

Mišo Josip Ivanec

SDH  d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A