Iskalnik nepremičnin v lasti SDH

Oddaja nedokončanega poslovnega prostora

Kavadarska cesta 5, Ljubljana - Šiška

Osnovni podatki

RE ID 2161
Posredovanje: oddaja
vrsta objekta: Oddaja nedokončanega poslovnega prostora
Naslov: Kavadarska cesta 5, Ljubljana - Šiška
leto izgradnje: 2010
Neto tlorisna površina stavb: 37,00 m²
ostalo: 1738-3344-386

Zemljevid lokacije

Nepremičnina v naravi predstavlja nedokončan poslovni prosto v pritličju. 
Poslovnemu prostoru pripada tudi funkcionalno zemljišče oziroma dovozne in parkirne površine s skupno površino 4.330 m2.

Zemljiškoknjižni ID: 

1738-3344-386 v izmeri 37 m2.

Cena najema je po dogovoru.

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.sdh.si/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_SDH/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Andrej Filipič

SDH  d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A