Oddaja dokončanih poslovnih prostorov

Kavadarska cesta 5, Ljubljana - Šiška

3 slike

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 2161
Posredovanje: oddaja
Cena najema: 11,50 € / m² / mesec + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: poslovni prostor prostor za storitve
Naslov: Kavadarska cesta 5, Ljubljana - Šiška
Najemniki: zasedeno z najemniki
Leto izgradnje: 2010
Neto tlorisna površina stavb: 898,20 m²
Zemljiško-knjižni ID: 1738-3344-382, 1738-3344-383

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Opis

Nepremičnina v naravi predstavlja dva dokončana poslovna prostora v pritličju. 
Poslovnima prostoroma pripada tudi funkcionalno zemljišče oziroma dovozne in parkirne površine s skupno površino 4.330 m2.

Zemljiškoknjižni ID: 

  • 1738-3344-382 v izmeri 898,20 m2,
  • 1738-3344-383 v izmeri 1.050,30 m2.

V ceno ni vključen pripadajoči davek.

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Datoteke

docx

Obrazec za nezavezujočo ponudbo

7 MB Prenesi

Kontakt

Andrej Filipič

Andrej Filipič


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A