Poslovni prostori

Cesta Borisa Kidriča 1, Zagorje ob Savi

5 slike

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 6290-002
Posredovanje: oddaja
Cena najema: 6,00 € / m² / mesec + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: poslovni prostor večnamemben
Naslov: Cesta Borisa Kidriča 1, Zagorje ob Savi
Leto izgradnje: 1960
Neto tlorisna površina stavb: 363,72 m²
Zemljiško-knjižni ID: 1886-1975-10

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Oddani in neoddani poslovni prostori v trgovsko-poslovni stavbi "Blagovni center ŽIVA" v centru Zagorja ob Savi.

Poslovni prostori, ki predstavljajo trgovski del stavbe v 2.- 5. etaži (2. in 4. etaža sta medetaži, 3. etaža predstavlja 1. nadstropje, 5. etaža predstavlja 2. nadstropje ter pisarniški prostori v 6. etaži oz. mansardi.

Možen najem poslovnega prostora za opravljanje trgovske ali storitvene dejavnosti, ki se nahaja v 1.nadstopju in je dostopen po stopnicah skozi skupen vhod s trgovino NKD.

Cena najema je od 6 EUR/ m2 + DDV. Najemnika bremenijo obratovalni stroški.

V kolikor se zanimate za najem ali nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Za več informacij o prodaji nepremičnine kliknite na OGLAS ID 6290  ali najemu pisarniških prostorov na OGLAS ID 6290-003.

Datoteke

docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Dominik Kogovšek

Dominik Kogovšek


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A