Oddaja nedokončanega poslovnega prostora

Kavadarska cesta 5, Ljubljana - Šiška

4 slike

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 2161
Posredovanje: oddaja
Tip nepremičnine: poslovni prostor prostor za storitve
Naslov: Kavadarska cesta 5, Ljubljana - Šiška
Leto izgradnje: 2010
Neto tlorisna površina stavb: 37,00 m²
Zemljiško-knjižni ID: 1738-3344-386

Opis

Nepremičnina v naravi predstavlja dva dokončana poslovna prostora in nedokončan poslovni prostor v 3 PGF v pritličju. 
Poslovnemu prostoru pripada tudi funkcionalno zemljišče oziroma dovozne in parkirne površine s skupno površino 4.330 m2.

Zemljiškoknjižni ID: 

1738-3344-386 v izmeri 37 m2.

Cena najema je po dogovoru.

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Možnost najema tudi drugih poslovnih prostorov:

Za več informacij za nakup nepremičnine kliknite na OGLAS ID 2161.

 

Datoteke

docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Dominik Kogovšek

Dominik Kogovšek


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A