Poslovni prostori E2 in E6 v EDA Centru, Nova Gorica

Delpinova ulica 18b, Nova Gorica

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 2081-015 in ID 2081-016
Posredovanje: oddaja
Cena najema: 14,00 € / m² / mesec + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: poslovni prostor pisarna
Naslov: Delpinova ulica 18b, Nova Gorica
Leto izgradnje: 2011
Neto tlorisna površina stavb: 800,00 m²
Zemljiško-knjižni ID: k.o. 2304-3037-155, k.o. 2304-3037-199
energetski razred: B2 (25-35 kWh/m²a)

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Opis

Neopremljeni poslovni prostori v EDA Centru, poimenovanem po letalu Edvarda Rusjana na elitni lokaciji v centru mesta Nove Gorice.

Neopremljeni poslovni prostori v EDA Centru, ki se nahajajo v etažah s komercialno oznako E2 in E6 poslovnega centra. Oddaja po funkcionalnih celotah, minimalna površina najema cca. 19 m2. Cena najema je 14,00 eur/m2 + stroški + pripadajoči davek..Poslovni prostori so bili dokončani v avgustu 2019, prav tako je bilo pridobljeno Uporabno dovoljenje.

Poslovni prostori ID oznaka:

  • 2304-3037-155 (del s površino 338 m2),
  • 2304-3037-199 (del s površino 487,20 m2).

Parkirna mesta, ki jih je možno najeti se nahajajo v 2. do 5. etaži pod poslovno stavbo. Možnost najema parkirnih mest s površino 10,00 m2.

Poslovna stavba EDA center se nahaja na stičišču trgovske, upravne in povezovalne osi na elitni lokaciji v centru Nove Gorice. Poslovni center predstavlja priložnost za poslovna in kulturna srečanja ter nakupovanja in informacijsko središče celotne Goriške regije.

Nova Gorica - Center goriške regije
Mesto leži tik ob meji z Italijo, neločljivo povezano z italijansko Gorizo. Mesto je središče upravnega, izobraževalnega, kulturnega in gospodarskega življenja v goriški regiji. V mestni občini Nova Gorica živi nekaj manj kot 32.000 prebivalcev. Nova Gorica ima živahen utrip. V njej delujejo številna podjetja, ima dobro razvito šolstvo in lastno univerzo ter številne vidne in vplivne kulturne inštitucije. Leta 2015 je mesto dobilo naziv Evropska prestolnica kulture, saj na unikaten način povezuje slovansko, italijansko in germansko kulturo. Nova Gorica je znana po pestri in zanimivi naravni in kulturni dediščini, ki spodbuja razvoj turizma v regiji. (viri: www.nova-gorica.si, http://www.stat.si)

V kolikor se zanimate za nakup ali najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo ne zavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Za več informacij o prodaji in oddaji nepremičnin v Poslovno-trgovskem centru v Novi Gorici na OGLAS RE ID 2081.

Datoteke

docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Miha Perme

Miha Perme


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A