Kletni prostori v trgovskem centru, Slovenj Gradec

Ronkova ulica 4, Slovenj Gradec

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 5131-003
Posredovanje: oddaja
Cena najema: 4,00 € / m² / mesec + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: drugi objekti shramba
Naslov: Ronkova ulica 4, Slovenj Gradec
Leto izgradnje: 1993
Neto tlorisna površina stavb: 233,50 m²
Zemljiško-knjižni ID: 850-1291-12, 850-1291-13, 850-1291-14

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Opis

V poslovno trgovskem centru Katica v Slovenj Gradcu, zgrajenemu leta 1993, oddamo skladiščni prostor, ki se nahaja v kletni etaži in je dostopen z avtomobilom.

Prostori so razdeljeni v 3 sklope in skupaj merijo 233,50 m2. Kletni prostori so zavarovani z armaturno mrežo, ki preprečuje dostop do nekdanje ročne avtopralnice.

Površine posameznih prostorov:

  • kletni prostor v izmeri 28,1 m2 (del stavbe 12),
  • kletni prostor v izmeri 90,00 m2 (del stavbe 13),
  • kletni prostor v izmeri 115,40 m2 (del stavbe 14).

Najemnina za skladišče znaša 4 €/m2 + DDV; tekoči stroški se delijo med uporabniki in se razdelijo po vnaprej dogovorjenem ključu.

V kolikor se zanimate za najrm vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.  

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Za več informacij o prodaji nepremičnine kliknite na OGLAS ID 5131.

Datoteke

docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Edo Bečić

Edo Bečić


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A