Iskalnik nepremičnin v lasti SDH

Stavbno zemljišče

Moste pri Komendi, Ljubljana

Osnovni podatki

RE ID 969
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 280.000,00 €
namembnost: Stavbno zemljišče
Naslov: Moste pri Komendi, Ljubljana
Status nepremičnine: Nezazidano stavbno zemljišče
Skupna površina zemljišč: 2.785,00 m²
Parcelna številka: 1905-8/4

Zemljevid lokacije

V ZAKLJUČNI FAZI PRODAJE

Zemljišče skupne velikosti 2.785 m2 v naravi predstavlja raven travnik pravokotne oblike. Lokacija je izredno sončna, mirna in odprta. Neposredna okolica je pozidana s pretežno enostanovanjskimi hišami. V skladu s sprejetim občinskim prostorskim načrtom je zemljišče predvideno za stanovanjsko gradnjo. Nahaja se v neposredni bližini novejšega naselja dvojčkov. 

Dostop do zemljišča na južni strani je preozek in v tem trenutku ni možno pridobiti gradbenega dovoljenja. Predlagamo preverbo možnosti ureditve dostopa (uredi kupec) in možnosti gradnje na urbanizmu občine Komenda.

Navedena cena ne vključuje 22 % DDV.

Nepremičnina se prodaja po načelu videno-kupljeno.

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.sdh.si/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_SDH/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

 

Datoteke

Meta Šuštaršič JD

SDH  d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A