Stavbno zemljišče Podutik

Podutiška cesta, Ljubljana - Šiška

2 slike

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 225
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 630.000,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: zemljišče zazidljivo
Naslov: Podutiška cesta, Ljubljana - Šiška
Skupna površina zemljišč: 2.088,00 m²
Zemljiško-knjižni ID: k.o. Dravlje--
Parcelna številka: 1738-1372/0

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Površine za druga območja - nakupovalna središča, sejmišča, zabaviščne parke.

Prodamo stavbno zemljišče v izmeri 2088m2, ki je po namenski rabi opredeljeno kot: BD - površine drugih območij. Gre za območja, namenjena nakupovalnim središčem, sejmiščem, zabaviščnim parkom in drugim podobnim rabam. 
Do zemljišča je dostop urejen po makadamski poti, ki je v lasti Mestne občine Ljubljana in Republike Slovenije.

Ljubljana je slovenska prestolnica in sedež mestne občine, hkrati pa tudi geografsko, kulturno, znanstveno, ekonomsko, politično in upravno središče Slovenije. Ljubljana je pomembno evropsko središče trgovine, poslovnih dejavnosti, razstav in konferenc, pa tudi prometno, znanstveno in akademsko središče Slovenije. Ljubljana, ki se uvršča med srednje velika evropska mesta, ponuja vse ugodnosti velemesta, hkrati pa ohranja prijaznost malega mesta. Zaradi geografske umeščenosti Ljubljane v srcu Evrope je to mesto postalo naravna točka srečanj. Odlične povezave javnega potniškega prometa omogočajo hiter dostop do središča mesta in obvoznice.

V ceno ni vključen pripadajoči davek.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Datoteke

pdf

Lokacijska informacija 2.pdf

2,15 MB Prenesi
docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Mišo Josip Ivanec

Mišo Josip Ivanec


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A