Stavbno zemljišče

Cesta bratstva in enotnosti, Metlika

3 slike

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 292
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 76.475,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: zemljišče zazidljivo
Naslov: Cesta bratstva in enotnosti, Metlika
Status nepremičnine: Nezazidano stavbno zemljišče
Skupna površina zemljišč: 2.185,00 m²
Zemljiško-knjižni ID: k.o. 1515 - Metlika--
Parcelna številka: 2755/2, 2756/5, 2762/3, 2749/7

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Nezazidano stavbno zemljišče v bližini menjega prehoda s Hrvaško v Metliki.

Parcele predstavljajo nezazidano stavbno zemljišče v skupni izmeri 2.185 m2, ki se nahaja ob Cesti bratstva in enotnosti v Metliki. Nepremičnina  v naravi predstavlja travnik v neposredni bližini trgovskega centra Tuš nedaleč stran od mejnega prehoda s Hrvaško.  Del zemljišča v izmeri 1.244,4 m2 leži na območju zelenih obvodnih površin in del v izmeri 940,6 m2 na območju centralnih dejavnosti. Stavbno zemljišče je ravno in urejeno. Vsi priključki se nahajajo neposredno ob parceli.

Navedena cena ne vključuje 22 % DDV.

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Datoteke

docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Mišo Josip Ivanec

Mišo Josip Ivanec


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A