Starejša enostanovanjska hiša v Ljutomeru

Razlagova ulica 4, Ljutomer

3 slike

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 6225
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 71.000,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: hiša samostojna
Naslov: Razlagova ulica 4, Ljutomer
Leto izgradnje: 1948
Leto prenove: 2003
Neto tlorisna površina stavb: 127,60 m²
Skupna površina zemljišč: 286,00 m²
Parcelna številka: 259 1976/1

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Enostanovanjska hiša v bližini centra v Ljutomeru.

Delno obnovljena hiša v osrčju Prlekije

  • Starejša stanovanjska hiša je od centra mesta Ljutomer oddaljena le 100 metrov. Blizu so zelene površine mestnega obrobja, reka Ščavnica ter velik in poznan športni park.
  • Hiša je bila zgrajena leta 1948. Leta 2001 je bila obnovljena streha, leta 2003 pa še fasada. V pritličju hiše se nahajajo kuhinja in dnevni prostori, v mansardi so spalni prostori. Notranjost hiše je potrebna prenove.

Ljutomer – živahno in dobro povezano mesto
Mesto je središče Prlekije, skrajnega roba slovenske Štajerske. Z dobro prometno infrastrukturo je odlično povezano z Madžarsko in Hrvaško. Mesto je poznano po prvem slovenskem taboru (l. 1868) in kasaškem športu, ki ima stoletno tradicijo. V širši okolici Ljutomera se boste lahko sprostili v Biotermah Mala Nedelja ali pa obiskali priznane vinogradnike na vinski cesti v Jeruzalemu. 

Hiša se prodaja kot videno-kupljeno.
Navedena cena ne vključuje 2% DPN Davek na promet nepremičnin plača kupec. 

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

_________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Datoteke

pdf

Energetska izkaznica - ID 6225

1,93 MB Prenesi
docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Iva  Kozar

Iva Kozar


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A