Trgovski prostori v strogem centru Maribora

Vetrinjska ulica 22, Maribor

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 6116-001
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 1.600.000,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: trgovski center trgovski center
Naslov: Vetrinjska ulica 22, Maribor
Najemniki: Da.
Leto izgradnje: 1970
Leto prenove: 2004
Neto tlorisna površina stavb: 2.696,00 m²
Skupna površina zemljišč: 678,97 m²
Zemljiško-knjižni ID: 657-1701-13, 657-1701-14
Parcelna številka: 1701/25, 1701/26, 1701/27

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Obnovljeni in vzdrževani trgovski prostori v strogem centru mesta Maribor

Ključna prednost: zelo frekventna lokacija
Trgovski center ima odlično lokacijo v starem centru mesta Maribor, v peš coni na križišču Vetrinjske ulice in Trga Leona Štuklja. Lokacija je nadpovprečno frekventna, zaradi posebnega utripa starega mestnega jedra zelo priljubljena tako med Mariborčani kot domačimi in tujimi obiskovalci mesta. Blizu je bogata trgovska in storitvena ponudba ter številne prireditve, ki prav na to točko dnevno privabljajo veliko število ljudi.

Obnovljen objekt v odličnem stanju
Poslovni prostori z ID znaki 657-1701-13 in 657-1701-14 imajo skupno površino 2.696 m². Razdeljeni na tri etaže skupne: 

  • klet (1.142 m²)
  • pritličje z izložbami (750 m²) in 
  • nadstropje (804 m²). 

Etaže v trgovskem prostoru povezujejo tekoče stopnice, dostava blaga je omogočena s tovornim dvigalom. Poslovnim prostorom pripadajo tri parkirna mesta z ID znaki 657 1701/ 25, 657 1701/26 in 657 1701/27.
Objekt je bil zgrajen leta 1970 in v letu 2004 celovito in kakovostno obnovljen. Objekt je vzdrževan in v odličnem stanju. 

Dodatno
Trgovski prostori so oddani v dolgoročni najem svetovno uveljavljeni modni blagovni znamki.

Navedena cena ne vključuje DDV.

Maribor - dobro povezana in razvijajoča se makrolokacija
Maribor je drugo največje mesto v Sloveniji in predstavlja pomembno gospodarsko, prometno, kulturno, izobraževalno, znanstveno-raziskovalno in zdravstveno središče v severo-vzhodnem delu Slovenije. Območje mariborske občine je veliko 148 km² in ima več kot 111.000 prebivalcev.
Maribor ima strateško lego, saj je v neposredni bližini treh sosednjih držav: Avstrije, Madžarske in Hrvaške. Mesto ima svoje letališče, blizu so močne železniške in avtocestne povezave. Leta 2012 je bilo mesto proglašeno za evropski center kulture in predstavlja vedno bolj privlačno turistično destinacijo.
Maribor je ena najhitreje razvijajočih se destinacij v Sloveniji. V zadnjih letih postaja vse bolj zanimivo za investicije. V sodelovanju z občino se je razvila odlična infrastruktura, zrasli so štirje industrijski parki, ki zagotavljajo gospodarski razvoj mesta in regije.

Vabimo vas, da pokličete ali naslovite elektronsko sporočilo nepremičninskemu agentu, ki je naveden v oglasu. Z veseljem vam bomo odgovorili na dodatna vprašanja, se z vami dogovorili za ogled nepremičnine in vam predstavili postopek nakupa ali najema.

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Datoteke

docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Andrej Filipič

Andrej Filipič


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A