Poslovni prostor Našice

J.J. Strossmayera 11, Našice, Hrvaška

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 7
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 62.500,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: trgovski center trgovski center
Naslov: J.J. Strossmayera 11, Našice, Hrvaška
Leto izgradnje: 1935
Leto prenove: 2011
Neto tlorisna površina stavb: 100,00 m²
Parcelna številka: 1558/2, k.o. Našice; št. ZK vložka: 4021

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Poslovni prostor, ki se nahaja v starejši poslovno-stanovanjski zgradbi.

Prodamo pritlični poslovni prostor, ki se nahaja v starejši poslovno-stanovanjski zgradbi, le-ta pa je locirana v širšem mestnem jedru. Pred objektom je možnost parkiranja, dostop je urejen po asfaltirani cesti. Po uradnih evidencah znaša neto tlorisna površina trgovine 105 m2, od tega je prodajni del 48 m2 ter skladišče 45 m2, ostale površine so za sanitarije, hodnike. V objektu je trenutno dolgoročni najemnik, s katerim že sodelujemo vrsto let.

Navedena cena ne vključuje DDV.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na naslov pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

 

Datoteke

docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Edo Bečić

Edo Bečić


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A