Poslovno-industrijski objekt Maribor

Tržaška cesta 23, Maribor

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 197
Posredovanje: oddaja
Cena najema: 4,50 € / m² / mesec + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: poslovni prostor večnamemben
Naslov: Tržaška cesta 23, Maribor
Leto izgradnje: 1955
Leto prenove: 1996
Neto tlorisna površina stavb: 8.126,00 m²
Skupna površina zemljišč: 8.015,00 m²
Parcelna številka: 2713 855/1

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Opis

Predmet oddaje je del proizvodno-poslovnega objekta v industrijski coni na Tržaški cesti v Mariboru. Na voljo je več skladiščnih in pisarniških prostorov.

Celoten objekt je etažnosti (delno) K+P+N ter obsega 5.627 m2 proizvodno-skladiščnih površin ter 2.322 m2 pisarn. V večjem delu je že zaseden z najemniki.

Stavba je bila zgrajena med leti 1955 in 1962, temu primerno je tudi stanje nekaterih prostorov.

Najemnina znaša 4.5 €/m2/mesec + 22 % DDV, dodatno se plačajo še stroški.

V kolikor se zanimate za najem ali nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

 

Za več informacij o prodaji nepremičnine kliknite na OGLAS ID 197 ter za najem obnovljenega skladišča z pisarno na OGLAS ID 197.

 

Datoteke

docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Edo Bečić

Edo Bečić


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A