Iskalnik nepremičnin v lasti SDH

Shrambe in arhivski prostori v EDA Centru, Nova Gorica

Delpinova ulica 18b, Nova Gorica

Osnovni podatki

RE ID 2081-009
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 3.700,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Shrambe in arhivski prostori v EDA Centru, Nova Gorica
Naslov: Delpinova ulica 18b, Nova Gorica
leto izgradnje: 2011
Neto tlorisna površina stavb: 4,00 m²
Parcelna številka: ZK ID podatki iz priložene tabele

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Na voljo večje število skladišč oziroma shramb, ki se nahajajo v različnih etažah (K2-K5) pod poslovno stavbo. 
Prostori so velikosti med 4,00 m2 in 158,3 m2, prodajna cena za posamezno shrambo znaša od 3.700 EUR + pripadajoči davek do 199.000 EUR + pripadajoči davek.  Vsi prostori, razen dela 63/70 so dokončani in na voljo za takojšnjo uporabo. Dostop do omenjenega prostora je z dvigalom, možna je tudi dostava preko garaže.

Poslovna stavba EDA center se nahaja na stičišču trgovske, upravne in povezovalne osi na elitni lokaciji v centru Nove Gorice. Poslovni center predstavlja priložnost za poslovna in kulturna srečanja ter nakupovanja in informacijsko središče celotne Goriške regije.

V ceno ni vključen pripadajoči davek. Nepremičnina se prodaja po načelu videno-kupljeno.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Andrej Filipič

SDH  d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A