Iskalnik nepremičnin v lasti SDH

Stavbno zemljišče

Topliška cesta, Novo mesto

Osnovni podatki

RE ID 300
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 180.000,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Stavbno zemljišče
Naslov: Topliška cesta, Novo mesto
Najemniki: Mestna občina Novo mesto
Status nepremičnine: Delno zazidano stavbno zemljišče
Skupna površina zemljišč: 1.172,00 m²
Parcelna številka: 1484-1328/8, 1484-1388/3

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Investicijsko zemljišče na odlični lokaciji ob glavni avtobusni postaji v Novem mestu.

Nepremičnina predstavlja stavbno zemljišče velikosti 1.172 m2. Na zemljišču je bil izveden izkop, temelji in delna jeklena konstrukcija (II. gradbena faza). Zemljišče ima pridobljeno gradbeno dovoljenje in projekt za izvedbo poslovnega objekta. Dostop do zemljišča je urejen po lokalni asfaltirani cesti. Vsi priključki se nahajajo ob parceli. V neposredni okolici nepremičnine se nahajajo pretežno poslovni objekti.

Odlična priložnost za izgradnjo poslovnega objekta v središču Jugovzhodne Slovenije.

Navedena cena ne vključuje 22 % DDV.

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.sdh.si/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_SDH/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Andrej Filipič

SDH  d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A