Iskalnik nepremičnin v lasti SDH

Poslovni objekt Era

Prešernova cesta 10, Velenje

Osnovni podatki

RE ID 584
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 2.290.000,00 € + pripadajoči davek
vrsta objekta: Poslovni objekt Era
Naslov: Prešernova cesta 10, Velenje
leto izgradnje: 1980
leto prenove: obnova fasade (2001), obnova 3. in 4. nadstropja (2011), obnovljena streha (2018)
Parkirna mesta: 47 urejenih parkirnih mest
Status nepremičnine: Dokončan in opremljen poslovni objekt
Neto tlorisna površina stavb: 2.561,00 m²
Parcelna številka: 964-2610/19, 964-2611/0
energetski razred: B2 (25-35 kWh/m²a)

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Naložbena priložnost v poslovni objekt na odlični lokaciji v centru mesta Velenje.

Dobro opremljena in ohranjena poslovna stavba
Poslovni objekt je etažnosti K+P+4N in obsega:

  • 2.286 m² pisarn v pritličju in štirih nadstropjih,
  • 125 m² lokala v pritličju,
  • 150 m² arhivov v kleti.

Prostori so varovani z video-nadzorom in centralno klimatizirani. Stavba ima zunanje panoramsko dvigalo in možnost recepcije. 
Objektu pripada 47 urejenih parkirnih mest zavarovanih z električno rampo. 
Objekt je bil zgrajen leta 1980. Na objektu je bila leta 2001 obnovljena fasada. Leta 2011 sta bila obnovljena tretje in četrto nadstropje objekta. V začetku leta 2018 je bila obnovljena kritina stavbe.

Donosna investicija
Poslovna stavba predstavlja dobro naložbeno priložnost. Stavba je prazna, razen v pritličju delno oddano v najem banki Intesa Sanpaolo Koper. Nepremičnina je locirana v živahnem mestnem središču Velenja, kjer številni prebivalci ter bližina drugih storitvenih, gostinskih in trgovskih lokalov ter različnih javnih inštitucij zagotavlja, da lokacija ohranja svoj tržni potencial.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Nepremičnina se prodaja v sistemu DDV, skladno z določbami 76.a člena.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.sdh.si/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_SDH/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Energetska izkaznica stavbe

Potrebna toplota za ogrevanje
Razred B2
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+

Edo Bečić

Številka licence: 0177601748

SDH  d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A