Poslovni stavbi Maribor

Cesta ob Ribniku 39a in 41, Miklavž na Dravskem polju

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 915
Posredovanje: oddaja
Cena najema: 4,80 € / m² / mesec + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: poslovni prostor pisarna
Naslov: Cesta ob Ribniku 39a in 41, Miklavž na Dravskem polju
Leto izgradnje: 2009
Neto tlorisna površina stavb: 1.365,00 m²
Skupna površina zemljišč: 1.770,00 m²
Parcelna številka: 694-323/2, 694-322/3
energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Poslovni stavbi v kateri se nahajajo pisarne, stanovanje s skladiščem v bližini avtocestne povezave v Maribor-Ljubljana.

Celoten kompleks zajema dva ločena objekta, ki omogočata bivanje in hkrati opravljanje dejavnosti.

Prva stavba (ID znak 694-707) zajema pisarniške prostore, stanovanje z ločenim vhodom ter v prizidku še večje skladišče oz. delavnico z lastnim parkiriščem. Objekt je delno opremljen in skupaj meri 1.177 m2. V kurilnici so 3 plinske peči, kar omogoča ločeno ogrevanje vsakega od sklopov: delavnica, pisarne in stanovanje. Druga stavba (ID znak 694-943) in skupaj meri 189 m2. V osnovi je grajena kot stanovanjska, lahko pa bi se uporabila tudi za poslovno - pisarniški namen. 

Pričakovana najemnina za celotno nepremičnino znaša 4,8 €/m2/mesec + DDV1. Najem je možen po delih oz. zaokroženih (smislenih) celotah. Tekoči stroški se delijo med uporabniki in se razdelijo po vnaprej dogovorjenem ključu1.

Dodatna prednost kompleksa je bližina avtocestnega priključka, ki je oddaljen zgolj 850 m.

Navedena cena ne vključuje DDV.

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na naslov pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Za več informacij o prodaji nepremičnine kliknite na OGLAS ID 915.

Datoteke

pdf

ENERGETSKA IZKAZNICA-MONTAVAR 1689898012 1248026365.pdf

0,52 MB Prenesi
docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Edo Bečić

Edo Bečić


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A