Pisarniški prostor v TC Katica

Ronkova ulica 4, Slovenj Gradec

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 5131-001
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 49.000,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: poslovni prostor pisarna
Naslov: Ronkova ulica 4, Slovenj Gradec
Leto izgradnje: 1993
Leto prenove: 2004
Neto tlorisna površina stavb: 46,90 m²
Zemljiško-knjižni ID: 850-1291-61
energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Opis

Nepremičnina predstavlja posamezni del št. 61 v poslovno trgovskem centru KATICA v Slovenj Gradcu. Poslovni objekt je bil zgrajen leta 1993 in je etažnosti: K + P + 3N. Celotna površina objekta je več kot 6.200 m2 in v notranjosti obsega 91 poslovnih prostorov. 
Pred objektom so urejene parkirne površine. Okolica objekta je dokaj gosto pozidana z individualnimi stanovanjskimi objekti in drugimi poslovnimi objekti.

Prostor se nahaja v 2. nadstropju, ima južno lego in je večnamenski; primeren je za opravljanje storitev, lahko je pisarna ali trgovina. Prostor je delno pregrajen in ima lastne sanitarije. 
Pred leti je bila začeta prenova, ki še ni dokončana; manjka spuščen strop, finalna inštalacijska dela, beljenje...

SDH je v istem objektu tudi lastnik skladiščnih prostorov v kleti, ki skupaj merijo  233,50 m2. Več informacij na spodnji povezavi.

V ceno ni vključen pripadajoči davek. (prodaja lahko z DPN ali DDV - z izjavo po 76a. členu).

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.  

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Za več informacij o prodaji skladiščnega prostora kliknite na OGLAS ID 5131-003 ali za prodajo kot celote na OGLAS ID 5131. 

Datoteke

pdf

energetska izkaznica 2015-235-232-24198.pdf

0,37 MB Prenesi
docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Edo Bečić

Edo Bečić


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A