Parkirna hiša Metelkova

Metelkova ulica 11, 13, 15 in 17, Ljubljana center

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 2197-001
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 3.553.000,00 € + pripadajoči davek
Tip nepremičnine: drugi objekti parkirni prostor
Naslov: Metelkova ulica 11, 13, 15 in 17, Ljubljana center
Leto izgradnje: 2000
Parkirna mesta: 209 parkirnih mest
Neto tlorisna površina stavb: 17.158,00 m²
Zemljiško-knjižni ID: 1737-122-, 1737-118-, 1737-989-, 1737-988-
energetski razred: C (35-60 kWh/m²a)

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo

Opis

Parkirna mesta, ki imajo dostop z Metelkove ulice so razporejena v I. kleti Parkirne hiše Metelkova. 

Kot celoten sklop v postopku zbiranja nezavezujočih ponudb je 209 parkirnih mest in povoznih površin v 1. kleti, oglaševana cena 3.553.000 EUR + pripadajoči davek.

Parkirna hiša se nahaja v bližini centra mesta in neposredni bližini glavne avtobusne in železniške postaje.Parkirna hiša Metelkova je ob zdravstvenem domu Metelkova ter ob Metelkova mestu, avtonomnem kulturnem centru. Nad parkirno hišo je prav tako večje število bivalnih nepremičnin. Parkirna hiša je dobro zasedena z abonenti. Ugodna lokacija in vedno večje povpraševanje po najemu parkirnih mest pa ponuja možnosti še večje zasedenosti oziroma potenciala v prihodnje.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

__________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Za več informacij na povezavi prodaja posameznih parkirnih mest v PH Metelkova.

 

Datoteke

pdf

Energetska izkaznica št. 2015-90-50-20942

0,37 MB Prenesi
pdf

Energetska izkaznica št. 2015-203-199-11332

0,39 MB Prenesi
docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Andrej Filipič

Andrej Filipič


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A