Nakupovalno središče EDA Center

Delpinova ulica 18B, Nova Gorica

Osnovni podatki

Šifra: RE ID 2081-003
Posredovanje: oddaja
Tip nepremičnine: trgovski center trgovski center
Naslov: Delpinova ulica 18B, Nova Gorica
Leto izgradnje: 2011
Neto tlorisna površina stavb: 5.433,00 m²
Zemljiško-knjižni ID: 2304-3037-

Zbiranje nezavezujočih ponudb za najem trgovsko poslovnih prostorov

Na kvadraturi 5.433 m2 v prvi kleti, pritličju in prvih treh nadstropjih so umeščeni raznovrstni lokali za trgovinsko, gostinsko in drugo trgovsko-storitveno dejavnost, ki bodo Novogoričanom in prebivalcem širše okolice, tudi iz Italije, v prihodnje nudili privlačno nakupovalno izkušnjo. Del površin predstavljajo tudi terase, ki so odlična priložnost za organizacijo različnih družabnih dogodkov. Pritlične enote različnih velikosti (med njimi tri večje v izmerah 231, 453 in 539 m2 ) imajo svoje vhode in izložbena okna. Enote so odlična priložnost za ponudbo raznovrstnih trgovin z živili, modnih in športnih oblačil, restavracij, telefonije, drogerij in lekarn, hkrati pa tudi storitvenih dejavnosti, kot so turistične, poštne, bančne, odvetniško-notarske, kozmetično-frizerske, ipd. Najem trgovsko storitvenih enot je v tem trenutku edinstvena poslovna priložnost za prihodnost

Zaradi lokacije, lastnih parkirnih mest, udobne kvadrature, prestižnih razgledov ter premišljene in razgibane zasnove interierja, je nakup ali najem poslovnih prostorov v EDA centru odlična priložnost za razvoj raznovrstnih dejavnost v elitnem okolju.

V kolikor se zanimate za nakup/najem vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. Prosimo vas tudi, da se seznanite z našimi splošnimi pogoji.

____________________________________________________________________________________________________________________

Stranke obveščamo, da si SDH pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžan skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako ima SDH možnost za prodajo pogodbenega predmeta, razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi: https://nepremicnine.sdh.si/kako_kupiti_nepremicnino_od_sdh/.

Prodajalec bo končno ponujeno neto ceno nepremičnin ki so obdavčene z DPN, sam pa jih je pridobil v sistemu DDV, povišal za popravek odbitka vstopnega DDV, ki bo nastala ob realizaciji prodaje izven sistema DDV tistim kupcem, ki nimajo pravice do odbitka celotnega vstopnega DDV v skladu s 45. členom ZDDV-1.

Za več informacij o prodaji in oddaji nepremičnin v Poslovno-trgovskem centru v Novi Gorici na OGLAS RE ID 2081.

Datoteke

pdf

Priloga 1-EDA Center predstavitev TP del.pdf

10,14 MB Prenesi
docx

Obrazec za izkaz interesa

62 KB Prenesi

Kontakt

Miha Perme

Miha Perme


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da SDH d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

SHIFT + A