Naložbene priložnosti za nakup zemljišč za nadaljnjo gradnjo

Zemljišče za gradnjo poslovne cone na odlični lokaciji  

Zemljišča na Želodniku pri Domžalah

Za nakup zemljišča velikosti 287.041,50 m² na Želodniku pri Domžalah bo v drugi polovici novembra potekala elektronska dražba. Zemljišča so namenjena gradnji poslovne cone. Zaradi dobre strateške lege in bližine avtoceste je bodoča cona primerna za gradnjo večjih objektov, namenjenih proizvodnji, skladiščenju in logistiki.
Rok za prijavo na e-dražbo je do 21. novembra 2023, več informacij je na voljo tukaj

 

Stavbno zemljišče na dobri lokaciji v Ljubljani

zemljišče Mala vas

Stavbno zemljišče velikosti 871 m2 sestavljata dve parceli, dovozna pot z obračališčem in nezazidano stavbno zemljišče. Leži v Mali vasi za Bežigradom v Ljubljani, v naselju enostanovanjskih hiš. Po veljavnem občinskem prostorskem načrtu se zemljišče nahaja v območju stanovanjske gradnje SSse (splošne enostanovanjske in dvostanovanjske površine) in v manjšem delu na območju CU (osrednja območja centralnih dejavnosti).
Rok za prijavo na e-dražbo je do 23. oktobra 2023, več informacij je na voljo tukaj


Zemljišče v mariborskem predmestju za gradnjo stanovanjskih hiš

zemljišče Brezje pri Mariboru

Za nakup nezazidanega stavbnega zemljišča v Brezju pri Mariboru bo sredi oktobra organizirana elektronska dražba. Naprodaj je 9.704 m2 zemljišča pravokotne oblike. Dostop do zemljišča je urejen po lokalni asfaltirani cesti, vsa potrebna javna infrastruktura se nahaja na robu zemljišča.
Rok za prijavo na e-dražbo je do 16. oktobra 2023, več informacij je na voljo tukaj. 

 

Stavbno zemljišče za gradnjo individualnih objektov z izjemnim pogledom na Savinjsko dolino

zemljišče Prebold

Nezazidano stavbno zemljišče v skupni velikosti 9.711 m2 en kilometer od mesta Prebold je predvideno za individualno gradnjo stanovanjskih objektov. V neposredni bližini so vsi potrebni komunalni priključki. Za prodajo zemljišča je organizirana e-dražba, rok za prijavo poteka do 23. oktobra 2023. Več informacij je na voljo tukaj.

 

Nazaj na seznam
SHIFT + A